Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına kırmızıınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili boyut simultane bapnın olanaklı olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane bapnın haydi haydi açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. istanbul Yangın kapısı fiyatları Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle baş başa kuma özellikleri, dayanıklı ve muhakkak bünyeda olmalarıdır. ölçün iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Report this wiki page